top of page

Bli en av oss!

Vill du också vara med och bidra till en godare, mer hållbar, framtid genom matinnovation?

Vi söker Marknadsansvarig!

Vi på Aloba vill hela tiden bli bättre och göra bättre – för vår omvärld, våra kunder och oss själva. Nu letar vi efter en Marknadsansvarig för att stärka upp och toppa teamet ytterligare.

 

Om rollen

Som Marknadsansvarig på Aloba brinner du för att bygga varumärke och ladda det med värden som bidrar till en nödvändig omställning; att äta mer växtbaserat. Du kommer ingå i ledningsgruppen och tillsammans med ett tajt team av dedikerade kollegor är du kraften bakom att sätta Aloba på kartan. Du är beredd att kavla upp ärmarna och tillsammans uträtta stordåd. I din tjänst kommer du primärt att ansvara för områden som:

 

  • Etablera marknadsstrategi och aktivitetsplan utifrån budget

  • Driva och leda samtliga marknadsaktiviteter

  • Inleda och driva samarbeten med byråer, externa personer och influencers

  • Följa upp, analysera och utvärdera aktiviteter

 

Om dig

Du vill vara med på en spännande resa. Att bygga vidare på Alobas själ och kännedom kring varumärket, men framför allt fortsätta att driva och öka försäljningen av Alobas produkter. Du är van vid att driva projekt och älskar att skapa och förverkliga marknadsplaner. Med en strukturerad grund så har du ett generöst utrymme för spontanitet. Vi söker ingen chef, utan en inspirerande ledare. Du är prestigelös, lyhörd och redo att göra grovjobbet när det behövs. Aloba är en startup vilket innebär ett stort ansvar och ett brett spektra arbetsuppgifter, men också goda möjligheter att påverka och utveckla bolaget. 
 

På Aloba strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsplats där du har frihet under ansvar. Ett jobb som du mår bra av och känner stark passion för helt enkelt. Det är vår strategi för att lyckas – tror du likadant? Då är Aloba kanske helt rätt för dig.

 

Meriterande erfarenhet och utbildning 

– Minst 3 års erfarenhet av ledande roller inom marknadsföring/reklam

– Erfarenhet av livsmedelsbranschen

– Relevant eftergymnasial utbildning 

– Goda kunskaper i engelska och svenska (muntligt och skriftligt)

– God erfarenhet i Adobe-paketet
 

Om Aloba

Aloba gör 100% växtbaserade matprodukter som tillverkas i Sverige av nordiska råvaror. Vårt mål är att skapa god, hållbar och hälsosam mat av bra råvaror från både hav och land. Namnet Aloba bygger på våra tre huvudråvaror: alger, havre och korn. Ja, fast på engelska, algae-oats-barley.

 

Idag har Aloba fyra produkter på marknaden: burgare, färs, pinnar och bollar. Vi är centralt listade hos ICA samt på Mathem. Bakom Aloba Foods står det norska bolaget Seaweed Solutions AS som är pionjärer inom algodling i Europa, Nebit AB, bl a medgrundare till Mat.se samt sist men inte minst Lennart Arhné,  Agronomiedoktor med lång erfarenhet inom förpacknings- och livsmedelsbranschen. 

 

Vad säger du, kan Aloba vara något för dig? Varmt välkommen att maila din ansökan till vår VD Kaisa Wallin: kaisa@alobafoods.com. Har du frågor, tveka inte att höra av dig!

bottom of page